Technik Ekonomista
Przedmioty teoretyczne:
- Podstawy ekonomii;
- Elementy prawa;
- Ekonomika przedsiębiorstw;
- Finanse;
- Język angielski zawodowy;
- Kadry i płace z bhp
Przedmioty praktyczne:
- Pracownia ekonomiczna z bhp;
- Pracownia techniki biurowej i statystyki;
- Pracownia podatków;
- Pracownia kadr i płac
Technik Rachunkowości – (w roku szkolnym 2024/2025 brak naboru)
Technik Rachunkowości
Przedmioty teoretyczne:
- Podstawy ekonomii;
- Finanse;
- Kadry i płace;
- Rachunkowość;
- Język angielski zawodowy
Przedmioty praktyczne:
- Pracownia ekonomiczna z bhp;
- Pracownia statystyki;
- Pracownia rachunkowości z bhp;
- Pracownia sprawozdawczości i analizy finansowej
Technik Reklamy
Przedmioty teoretyczne:
- Podstawy reklamy z bhp;
- Techniki reklamy;
- Psychologia reklamy;
- Prawo i etyka w reklamie;
- Język angielski zawodowy
Przedmioty praktyczne:
- Tworzenie przekazu reklamowego;
- Projektowanie reklamy;
- Planowanie kampanii reklamowej;
- Realizowanie kampanii reklamowej;
- Pracownia badań w reklamie;
- Specjalizacja w zawodzie
Technik Hotelarstwa
Przedmioty teoretyczne:
- Podstawy hotelarstwa;
- Kultura w zawodzie;
- Organizacja pracy służby pięter;
- Usługi dodatkowe w hotelarstwie;
- Obsługa konsumenta;
- Organizacja pracy w recepcji;
- Marketing w hotelarstwie;
- Język angielski zawodowy
Przedmioty praktyczne:
- Pracownia usług dodatkowych;
- Pracownia hotelarska służby pięter;
- Pracownia usług w recepcji;
- Pracownia obsługi konsumenta;
- Obsługa informatyczna w hotelarstwie
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Przedmioty teoretyczne:
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem;
- Wyposażenie techniczne z bhp;
- Zasady żywienia z higieną;
- Język angielski zawodowy;
- Obsługa konsumenta
Przedmioty praktyczne:
- Pracownia gastronomiczna;
- Pracownia obsługi konsumenta;
- Komputer w gastronomii;
- Pracownia planowania żywienia;
- Pracownia usług gastronomicznych